Som landet ligger - från stadsliv till storskogen

Som landet ligger - från stadsliv till storskogen

En blogg om landsbygd, trädgård och ett naturnära liv!

Här läser du om våra äventyr på svenska landsbygden och hur det är att byta staden mot landet. Som nyblivna lantisar snubblar vi över svenska landsbygdsfenomen, satsar stenhårt på eget företagande, jobbar i trädgården, skottar snö, matar höns, staplar ved och lär oss under tiden mycket nytt om livet.

Text och foton tillhör Veldman Huss Texts & Translations

Vårvibbar i skogen

I skog och markPosted by Veldman Huss Texts & Translations 2015-05-03 21:42:35
Idag gick Ella och jag på en vårtur i skogen för att smälta årets första glassar (det är något av en utmaning att ha en riktigt Go' Glassbar som granne). Vi tog stigen till älgtornet. Det fanns fina pölar efter dagens surprise: en riktigt häftig hagelskur.


Efter regnet var skogen härligt vårfräsch. Björklöven var lite större än musöron och till och med bärfisarna var snygga.I skogen var det magiskt. Solen kikade fram efter regn och hagel. Vi tillät oss att gå vilse lite grann bland rävrumpor och vårblommor.Till sist kom vi fram till den underbara delen av skogen, där mjuka mossiga små kullar ger en trolsk känsla under träden.Nu var vi inte långt från Snöbäcken längre... det är fint att bo nära den underbara delen av skogen!  • Comments(2)//somlandetligger.vhtt.se/#post115